Inet

Inet_logotyp_CMYK_neg®

Det ska bli ett stort nöje att återigen välkomna Inet som stolt sponsor för vårt Disciples LAN & Chillax! Det visade sig vara väldigt uppskattat senast och vi fortsätter även denna gång att bibehålla detta samarbete.

Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uddevalla. Verksamheten startades år 2000, omsätter 800 miljoner kronor och har idag omkring 75 välutbildade och lyhörda medarbetare. Huvudkontoret ligger i Sisjön i Göteborg. Inet är utnämnda till Årets Datorbutik 2008-2015, 2019 av Sweclockers.com, Årets Nätbutik Datorer och mobilt 2014, 2016-2019 av Prisjakt och Årets e-handlare 2012-2019 av Pricerunner.

Inet är vår huvudsponsor och kommer lösa in fyra gamingriggar till oss, som ni deltagare kommer få möjlighet att testa på. Vi kommer även arrangera någon form av turnering med hjälp av dessa riggar. Inför LANet är man välkommen att besöka deras butik i Malmö om man har något problem med sin dator, eller bara är intresserad av nytt gaming gear.

Det är med kärlek och stolthet vi välkomnar denna sponsring från Inet!
Besök gärna deras hemsida https://inet.se och följ Inet på Facebook https://www.facebook.com/inet.se för mer info!

Bästa hälsningar,
Disciples LAN & Chillax
Crew